Κλείστε Online ραντεβού

Έτσι θα απαλλαγείτε από τους κιρσούς και τις ευρυαγγείες

200914124416_podia3-1200x675.jpg

Σβήστε τους ενοχλητικούς «ιστούς αράχνης» από τα πόδια σας με τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές αντιμετώπισης κιρσών και ευρυαγγειών, χάρη στις οποίες επιτυγχάνεται ο ιδανικός συνδυασμός εξαίρετου λειτουργικού αλλά και αισθητικού αποτελέσματος


Οι τεχνικές αντιμετώπισης των κιρσών και των ευρυαγγειών έχουν εξελιχθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ο συνδυασμός πολύ καλού λειτουργικού και αισθητικού αποτελέσματος.

 

 

  • Η μικροσκληροθεραπεία συνίσταται για ευρυαγγείες και μικρούς κιρσούς και πραγματοποιείται με την έγχυση ειδικού σκληρυντικού υγρού. Η σκληρυντική ουσία προκαλεί το κλείσιμο των ευρυαγγειών που απορροφούνται σταδιακά από τον οργανισμό.
  • Η θεραπεία των ευρυαγγειών μπορεί να γίνει και με την εφαρμογή λέιζερ ή ραδιοσυχνότητας. Ο συνδυασμός μικροσκληροθεραπείας και λέιζερ έχει τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.
  • Η αφαίρεση εμφανών επιφανειακών κιρσών μπορεί να γίνει από πολύ μικρές οπές που κάνουμε με μικρή βελόνα. Δεν γίνονται εμφανείς τομές και γι’ αυτό δεν μπαίνουνε ράμματα.
  • Σε περίπτωση ανεπάρκειας της μείζονος ή της ελάσσονος σαφηνούς φλέβας, η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με ενδοφλεβικό laser, ραδιοσυχνότητα ή την έγχυση ειδικής κόλλας. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις μια ειδική οπτική ίνα που εκπέμπει ενέργεια, θερμαίνει το τοίχωμα της παθολογικής φλέβας και προκαλεί το κλείσιμο της. Στην τρίτη περίπτωση η φλέβα «σφραγίζει» με την έγχυση κυανοακρυλικής κόλλας. Οι θεραπείες αυτές έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα όταν η ένδειξη είναι σωστή. Ο ελάχιστα επεμβατικός χαρακτήρας τους προκαλεί πολύ λιγότερες μετεγχειρητικές μελανιές και σχεδόν καθόλου πόνο ή άλλες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να επιτρέπει την άμεση επιστροφή του ασθενή στις καθημερινές του δραστηριότητες.

 

Πηγή: ygeiamou.gr

 

nikosparaskevas-logo-white

Αγγειακή και Ενδαγγειακή Χειρουργική
Διευθυντής Β' Αγγειοχειρουργικής Κλινικής "ΥΓΕΙΑ"

Αθήνα

ygeia_noso

Διευθυντής Β' Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ"

Παρίσι

Groupe-Hospitalier

Groupe Hospitalier Universitaire Bichat-Claude Bernard